Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство

...
Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство
Коментари Харесай

Пламен Николов e кандидатът за премиер на ИТН

Президентът Румен Радев връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на първата политическа мощ в новия парламент - " ИТН ".  Той беше признат от номинирания за премиер Пламен Николов. 

" В осъществяване на член 99 от Конституцията на България ви разпореждам декрет №195 да съставите държавно управление. В резултат на изборите от 11 юли тази година на вас се падна отговорността да получите първия изследователски мандат. Хората гласоподаваха за вас с упованията да консолидирате фронта на смяната против проваления корупционен модел на властта. Време е да схванат по какъв начин и с кои персони. Твърде доста неотложни проблеми се натрупат, с цел да допуснете неуспех в Министерски съвет и Народно събрание. Вярвам и съм уверен, че го осъзнавате. Българите чакат вашите оферти за кабинет в границите на открития от Конституцията период. Желая ви триумф! ", сподели президентът Румен Радев, до момента в който връчваше мандата за сформиране на държавно управление на номинирания за министър председател от ИТН Пламен Николов.  

" За мен е изключителна чест и отговорност да получа тази мандат от вас. Ще направя всичко допустимо всичко да стане в открития от закона период ", сподели Пламен Николов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР